Info/Contact 

Info/Contact

Architectuur
Sinds jaren is architectuur mijn passie. Ik accentueer de krachtige en karakteristieke elementen van zowel exterieur als interieur. Naast het geheel hecht ik veel belang aan het in beeld brengen van details. Door een gedegen kennis van architectuur weet ik belangrijke aspecten te benadrukken ten behoeve van een goede foto.

Woningfotografie
Ik heb een ruime ervaring met woningfotografie. De omgeving en interieurdesign spelen een grote rol bij een geslaagde reportage. Tijdens het maken van interieurfoto's besteed ik veel aandacht aan sfeer en een opgeruimde omgeving. Hierbij hoort een gedegen voorbereiding en interieuradvies. 
Panorama- of 360-gradenfotografie en video behoren uiteraard tot de mogelijkheden. 
Om het pakket compleet te maken kan ik tevens meetrapporten met oppervlakten en inhoud van woningen leveren.

Reclame
Voor een juiste boodschap over een produkt doet een goede foto meer dan 1.000 woorden. Door middel van mijn foto’s komt de overtuigende boodschap tot stand. Waarnemen is mijn vak en het beeld laat het onderwerp zichzelf verkopen.

Het visuele aspect van uw specialiteit wordt in belangrijke mate gevormd door vakkundig fotowerk.
Graag informeer ik u over de mogelijkheden.

Reisfotografie
Uit vele landen in de wereld, voornamelijk het Noord- en Zuid-Amerikaanse continent, heb ik series samengesteld over de mens, de stad en maatschappelijke trends. Mijn werk is diverse keren tijdens exposities te zien geweest.

Video
Film neemt naast fotografie een steeds grotere plaats in. Dit kan een aanvulling van een fotoreportage zijn, of een exclusieve videoreportage. Graag bespreek ik uw wensen en voorkeuren.

Rob Schot

Sophiaplein 82
7311 PA Apeldoorn
055-5786122
06-41905015
info@robschot.nl

BTW id-nummer NL001378997B56

Website by Folibee